doc

Doctor Adrian Frunza este medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, asistent universitar in cadrul UMF “Carol Davila” Bucuresti. Absolvent al UMF “Carol Davila” Bucuresti, si-a efectuat studiile de rezidentiat in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti.

Activitatea sa medicala a inclus variate domenii ale chirurgiei plastice incepand cu interventii reconstructive cu grade variate de complexitate mergand pana la transferul liber de tesuturi, interventii in sfera oncologica a capului si gatului, interventii de chirurgie estetica. Preocuparile in domeniul chirurgiei reconstructive au condus la finalizarea tezei de doctorat cu titlul “Reconstructia defectelor complexe de parti moi in etajul mediu al fetei” in anul 2014.

Dorinta permanenta de perfectionare s-a concretizat prin numeroase specializari, in tara si strainatate:

  • Specializare in domeniul chirurgiei arsurilor – Prof. Stephen Milner, Spitalul Johns Hopkins, Baltimore, USA, 2014
  • Curs de Rinoplastie ISAPS – Sinaia, Romania 2013
  • Tehnici endoscopice de chirurgie estetica – Prof. Andreas Foustanos, noiembrie 2010
  • Tehnici endoscopice in chirurgia nervilor periferici – Dr Mike Ruettermann, noiembrie 2010
  • Terapii bazate pe lumina inteligenta – Actualitati –decembrie 2010
  • Utilizarea implantelor si a fillerelor in chirurgia si medicina estetica – Prof Tiberiu Bratu octombrie 2008
  • Mediterranean Council for Burns and Fire Disasters Instructional Course – aprilie 2008
  • Present and Future in Microsurgery – Prof Earl Owen iunie 2007
In sfera preocuparilor didactice conferite de statutul de asistent universitar, dr. Adrian Frunza este unul dintre initiatorii proiectului european PRESMED – PRactica Europeana pentru Studentii la MEDicina. Proiectul vizeaza dezvoltarea aptitudinilor de munca ale studentilor la medicina si farmacie in domeniul chirurgiei capului si gatului din regiunea Bucuresti-Ilfov, cu orientare catre cresterea sanselor de ocupare si imbunatatirea insertiei acestora pe piata muncii, in contextul modernizarii invatamantului romanesc in general si a celui medical in particular.

Doctor Adrian Frunza isi desfasoara activitatea in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti (Calea Floreasca nr 8, sector 1, Bucuresti).

Diplome